Intership program in Hungarian – MICE

We would like to share more results with you! This time please find our MICR project outpost in Hungarian 🇭🇺🇪🇺👇👇👇

Miért éri meg?
A kurzus célja, hogy széleskörű ismereteket és készségeket adjon át a rendezvény-szervezéshez: kongresszusok, rendezvények, kereskedelmi vásárok és ösztönző utazások; az események tervezésére, előkészítésére, lebonyolítására és koordinálására való hajlam azonosítása, az ezen a területen szükséges kompetenciák fejlesztése.
A program erőssége a rendezvényszervezési szakma gyakorlati szempontjaira való összpontosítás, a szükséges elméleti ismeretekkel a marketing- kommunikáció, a jog és a projektmenedzsment területén. Hozzáférhető módon, példák tárházával készült, lépésről lépésre megvitatva a rendezvény- szervező munkájában szükséges összes kérdést. A megbízhatóan elkészített anyagok lehetővé teszik tudásának megszilárdítását és a jövőbeni pozitív fejlesztési eredményeket. A kurzus tartalma figyelembe veszi a legújabb iparági trendeket.
A rendezvényszervezői funkció sokrétűségéből adódó változatos tematika gyakorlati ismereteket tartalmaz olyan területeken mint: menedzsment, marketing, tárgyalás, költségvetés, rendezvényszervezés technikai vonatkozásai, forgatókönyv-készítés, korszerű regisztrációs és irányítási rendszerek, rendezvények jogi alapjai.

%d bloggers like this: